Intesa Sanpaolo si-a schimbat sediul central din Romania

27-02-2015 / Blog credite imobiliare

Intesa Sanpaolo si-a schimbat sediul central din RomaniaIntesa Sanpaolo şi-a schimbat sediul central din România, din Arad la Bucureşti, anunţă zf.ro. După această mutare, în ţara noastră au mai rămas doar 3 bănci care au principalele sucursale în provincie: Banca Transilvania, Banca Carpatica şi Nextebank.

 

Intesa Sanpaolo şi-a stabilit sediul central din România în Bucureşti, după ce în ultimii 19 ani a funcţionat în Arad. Înfiinţată în 1996, Intesa Sanpaolo a fost iniţial o bancă dedicată înteprinderilor mici şi mijlocii, însă şi-a schimbat pe parcurs publicul ţintă. Instituţia face parte din primele 15 bănci din sistemul românesc, având o cotă de piaţă de aproximativ 1,5%. După primele 9 luni ale anului 2014, Intesa raporta un profit net de 3 milioane euro şi un portofoliu de credite de 700 milioane euro.

 

În România, din totalul celor 40 de bănci locale au mai rămas doar 3 bănci care-şi desfăşoară activitatea centrală în provincie: Banca Transilvania, Banca Carpatica şi Nextebank, în Cluj-Napoca, Sibiu şi Târgu-Mureş.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.